onze Mensen

Het vaste team van Van Woudenberg Tuinplanten

Bij Van Woudenberg Tuinplanten BV werken mensen met kennis en ervaring uit de praktijk. Ze kennen alle aspecten van de teelt en aflevering van tuinplanten. Ons klein en hecht team wil u graag van dienst zijn. Daarom is het goed dat u weet met wie u te maken heeft en wie u waarvoor kunt benaderen.

Rick van Woudenberg

Algemeen directeur: hoofdverantwoordelijk voor de commerciële zaken en de productkwaliteit. Daarnaast heeft hij tevens de algehele leiding van het bedrijf. Daarbij begeleidt hij ook grotere, langlopende projecten en onderhoudt hij de contacten met onze klanten ten aanzien van hun specifieke wensen.

Gerbert van Woudenberg

Mede-eigenaar van het bedrijf en houdt zich als operationeel directeur bezig met de productie en de logistieke afwikkeling. Ook de aansturing van het personeel komt voor zijn rekening.

Ewa Wisniewska

is medewerker zowel op de service afdeling, maar daarbij ook verantwoordelijk voor het optimaal verdelen van de te rapen orders.

Maarten van Zoest

is verantwoordelijk voor alles ten aanzien van de teelt in het algemeen en specifiek ten aanzien van het waarborgen van de productkwaliteit over alle productie locaties.

Grazyna van Woudenberg

Beheert personeelszaken, assisteert bij het aansturen van het personeel en is contactpersoon voor de uitzendbureaus.

Hans van Beek

is verantwoordelijk voor alles ten aanzien van de teelt in het algemeen en specifiek ten aanzien van het
waarborgen van de productkwaliteit over alle productie locaties.

Gert Hoogendoorn

Als logistiek manager is zijn belangrijkste taak om de gehele logistiek snel en accuraat te laten verlopen.

Gedurende het seizoen maken we veel gebruik van uitzendkrachten.