onze Mensen

Het vaste team van Van Woudenberg Tuinplanten

Bij Van Woudenberg Tuinplanten BV werken mensen met kennis en ervaring uit de praktijk. Ze kennen alle aspecten van de teelt en aflevering van tuinplanten. Ons klein en hecht team wil u graag van dienst zijn. Daarom is het goed dat u weet met wie u te maken heeft en wie u waarvoor kunt benaderen.

Rick van Woudenberg

Algemeen directeur: hoofdverantwoordelijk voor de commerciële zaken en de productkwaliteit. Daarnaast heeft hij tevens de algehele leiding van het bedrijf. Daarbij begeleidt hij ook grotere, langlopende projecten en onderhoudt hij de contacten met onze klanten ten aanzien van hun specifieke wensen.

Gerbert van Woudenberg

Mede-eigenaar van het bedrijf en houdt zich als operationeel directeur bezig met de productie en de logistieke afwikkeling. Ook de aansturing van het personeel komt voor zijn rekening.

Marcel van Vemde

Als directeur ‘new development’ en HR zal hij zich vooral richten op het initiëren en verder door ontwikkelen van de internationale relaties en samenwerkingen.

Tim Hoogendoorn

Houdt zich binnen zijn opleiding bij de HAS bezig met een specifieke stageopdracht bij Van Woudenberg Tuinplanten gericht op teelt aspecten.

Grazyna van Woudenberg

Beheert personeelszaken, assisteert bij het aansturen van het personeel en is contactpersoon voor de uitzendbureaus.

Liesbeth van Veen

Zij is naast haar administratieve taken ook binnen de service afdeling actief met name als ondersteuning van de algemeen directeur.

Hans van Beek

is verantwoordelijk voor alles ten aanzien van de teelt in het algemeen en specifiek ten aanzien van het waarborgen van de productkwaliteit over alle productie locaties.

Gert Hoogendoorn

Als logistiek manager is zijn belangrijkste taak om de gehele logistiek snel en accuraat te laten verlopen.

Jordy Kamps

Binnen de service afdeling is hij het eerste aanspreekpunt voor Floriday en order invoer.

Monique Spek

Zij is zowel verantwoordelijk voor de financiële administratie als ook voor de urenregistratie.

Jaap Breugem

Hij houdt zich bezig met alle aspecten van de teelt op de ‘locatie 3, Knibbelweg 56’ en het optimaliseren van de product kwaliteit.

Ewa Wisniewska

is medewerker zowel op de service afdeling, maar daarbij ook verantwoordelijk voor het optimaal verdelen van de te rapen orders.

Gedurende het seizoen maken we veel gebruik van uitzendkrachten.