onze Mensen

Het vaste team van Van Woudenberg Tuinplanten

Bij Van Woudenberg Tuinplanten BV werken mensen met kennis en ervaring uit de praktijk. Ze kennen alle aspecten van de teelt en aflevering van tuinplanten. Ons klein en hecht team wil u graag van dienst zijn. Daarom is het goed dat u weet met wie u te maken heeft en wie u waarvoor kunt benaderen.

Rick van Woudenberg

Algemeen directeur: hoofdverantwoordelijk voor de commerciële zaken en de productkwaliteit. Daarnaast heeft hij tevens de algehele leiding van het bedrijf. Daarbij begeleidt hij ook grotere, langlopende projecten en onderhoudt hij de contacten met onze klanten ten aanzien van hun specifieke wensen.

Gerbert van Woudenberg

Mede-eigenaar van het bedrijf en houdt zich als operationeel directeur bezig met de productie en de logistieke afwikkeling. Ook de aansturing van het personeel komt voor zijn rekening.

Ewa Wisniewska

is medewerker zowel op de service afdeling, maar daarbij ook verantwoordelijk voor het optimaal verdelen van de te rapen orders.

Robert van den Broek

Is hoofd verantwoordelijk voor alle zaken gerelateerd aan de teelt, met daarbij ook een duidelijke ambitie om de teeltprocessen verder door te ontwikkelen en/of verder te optimaliseren.

Robert van den Broek

Grazyna van Woudenberg

Beheert personeelszaken, assisteert bij het aansturen van het personeel en is contactpersoon voor de uitzendbureaus.

Liesbeth van Veen

Zij is naast haar administratieve taken ook binnen de service afdeling actief met name als ondersteuning van de algemeen directeur.

Hans van Beek

is verantwoordelijk voor alles ten aanzien van de teelt in het algemeen en specifiek ten aanzien van het waarborgen van de productkwaliteit over alle productie locaties.

Gert Hoogendoorn

Als logistiek manager is zijn belangrijkste taak om de gehele logistiek snel en accuraat te laten verlopen.

Monique Spek

Zij is zowel verantwoordelijk voor de financiële administratie als ook voor de urenregistratie.

Malissa Reijm

Is binnen de service afdeling de verbindende schakel tussen onze partners en de productie afdeling, en door adequate communicatie zorgt zij voor een snelle en efficiënte afhandeling van zaken.

Gedurende het seizoen maken we veel gebruik van uitzendkrachten.