MPS-Certificeringen

Duurzaamheid is van groot belang

Open en transparant communiceren met retailer en consument staat voorop bij Van Woudenberg Tuinplanten. Een goed product kweken op een verantwoorde natuurlijke manier is waar wij voor staan. Wij leveren duidelijke informatie bij de plant. Daarmee dragen we niet alleen zorg voor een beter imago van de tuinbouw, maar proberen ook op deze manier mee te denken met onze klanten.

Duurzame organisaties zijn de toekomst, en dus ook onze toekomst. Zeker in onze sector waar met levende producten wordt gewerkt is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op uw leverancier. Met onze MPS-A en MPS Product Proof certificering maakt Van Woudenberg Tuinplanten het verschil.  Wij werken momenteel aan het behalen van MPS Global GAP en Grasp certificering.

MPS A

Het MPS-A is een certificaat met een unieke standaard in de wereld. Het is een meetlat die aantoont in hoeverre uw bedrijfsvoering milieuvriendelijk is. Door het behalen van dit certificaat worden milieuprestaties transparanter, onderscheidt het bedrijf zich ten op zichte van andere producenten, zorgt het voor meer structuur in de bedrijfsvoering en geeft het openheid richting de samenleving.

MPS GAP

MPS-Product Proof Is een systematiek waarbij er met behulp van registratie van gewasbescherming binnen 24 uur en door onafhankelijke monsternames kan worden aangetoond dat bepaalde werkzame stoffen niet zijn gebruikt in de teelt. MPS-Product Proof (productzekerheid) is een add-on op de MPS-ABC (bedrijfszekerheid) certificering.
Bekijk het gehele document: 4502 MPS-GAP
Bekijk het gehele document: 4502 DEF GRASP