ONZE MENSEN

Het vaste team van Van Woudenberg Tuinplanten

Bij Van Woudenberg Tuinplanten BV werken mensen met kennis en ervaring uit de praktijk. Ze kennen alle aspecten van de teelt en  aflevering van tuinplanten. Ons klein en hecht team wil u graag van dienst zijn. Daarom is het goed dat u weet met wie u te maken heeft en wie u waarvoor kunt benaderen.

Rick van Woudenberg

Algemeen directeur: hoofdverantwoordelijk voor de commerciële zaken en de productkwaliteit. Daarnaast heeft hij tevens de algehele leiding van het bedrijf. Daarbij begeleidt hij ook grotere, langlopende projecten en onderhoudt hij de contacten met onze klanten ten aanzien van hun specifieke wensen.

Liesbeth van Woudenberg

heeft verschillende aandachtsgebieden, waaronder het onderhouden van contact met klanten en de daghandelverkoop. Daarnaast is Liesbeth tevens verantwoordelijk voor onze marketing, communicatie en duurzaamheidscertificering. Zij is DE vraagbaak in ons bedrijf voor het actuele én toekomstige aanbod en beschikbaarheid van het assortiment.

Liesbeth van Veen

verzorgt zowel de financiële als de personeelsadministratie.

Gert Hoogendoorn

is de locatie beheerder van de Knibbelweg 27, te Zevenhuizen (locatie 1).

Gerbert van Woudenberg

Mede-eigenaar van het bedrijf en houdt zich als operationeel manager bezig met de productie en de logistieke afwikkeling.  Ook de aansturing van het personeel komt voor zijn rekening.

Grazyna van Woudenberg

Beheert personeelszaken, assisteert bij het aansturen van het personeel en is contactpersoon voor de uitzendbureaus.

Hans van Beek

is verantwoordelijk voor de uitvoering op het gebied van teelt en productkwaliteit.

Jaap Breugem

is de locatie beheerder van de 1e Tochtweg 31A, te Nieuwekerk aan den IJssel (locatie 2).

Gedurende het seizoen maken we veel gebruik van uitzendkrachten.