Directie Van Woudenberg Tuinplanten uitgebreid met Marcel van Vemde

Met ingang van 1 januari 2021 is Marcel van Vemde toegetreden tot de directie van Van Woudenberg Tuinplanten. Samen met de ondernemers Rick en Gerbert van Woudenberg kan hierdoor een volgende stap gezet worden in het verwezenlijken van de gestelde ambities en doelstellingen.

Met ruim 30 jaar internationale ervaring brengt Marcel van Vemde veel kennis mee op het gebied van business development en internationale partnerships. Vanuit de hechte basis bij Van Woudenberg Tuinplanten die gefundeerd is op een nauwe samenwerking met leveranciers en klanten, kan Marcel van Vemde een belangrijke rol vervullen in het verder door ontwikkelen van onder andere de internationale relaties en samenwerkingen.

Quote Rick van Woudenberg:

Het familiebedrijf Van Woudenberg Tuinplanten bestaat uit nationale maar ook uit veel internationale partnerships. We willen graag internationaal meer gaan samenwerken met onze huidige partners. We willen de internationale voorraadschuur zijn van vaste planten voor onze partners. Juist in een snel veranderende omgeving is Van Woudenberg Tuinplanten ervan overtuigd dat met name haar belangrijkste kernwaarde ‘partnership’, de mogelijkheden biedt om samen met haar partners de gestelde ambities waar te maken.     

Rick van Woudenberg:                  algemeen/commercieel directeur

Gerbert van Woudenberg:          operationeel directeur

Marcel van Vemde:                        directeur new development en HR